Μα δεν καταλαβα! Οτι περιεγραψα ειναι συνδιασμος χρηστων με... χαμηλη νοητικη σταθμη (χτες το εμαθα αυτο) και του frp που ειναι βασανο για τετοιους χρηστες, συν την επιπλεον παπατζα της xiaomi στο τελος. Ουτε για roms μιλησα, ουτε για εφαρμογες, και το αρθρο στο τελος το εβαλα μετα, δεν σχετιζεται με το frp. Να στα κανω ενα tldr αμα βαριεσαι να τα διαβασεις ολα.
Εμφάνιση 10.111-10.125 από 10139
-
03-11-24, 19:00 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10111ديميتريس
-
03-11-24, 19:12 Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10112
Το πρόβλημα επομένως έγκειται στους χρήστες με χαμηλό IQ που λες.
Δεν θα αχρηστεύσουμε δικλείδες ασφαλείας επειδή υπάρχουν τέτοιοι χρήστες.
Και password managers δεν χρησιμοποιούν οι εν λόγω χρήστες. Να τα καταργήσουμε κι αυτα;
Επειδή απ'ότι καταλαβαίνω, προσφέρεις support (επί πληρωμή ή μη) σε τέτοιους χρήστες, γι'αυτό ξενερώνεις.
Αν δεν αντέχεις, άλλαξε επάγγελμα. Στην περίπτωση που το κάνεις αφιλοκερδώς, σταμάτα να το κάνεις, γιατί τζάμπα βασανίζεσαι.
Τέτοιοι χρήστες, πρώτα θα πάθουν και μετά - ίσως - μάθουν.Penguin does it better.
Open-source, always.
No telemetry, no data harvesting, no tracking, no ads.
Happy computing with peace of mind.
Open-source alternative software for Android:
Youtube -> NewPipe, Tubular, FreeTube, LibreTube
Google Play Store -> AuroraStore, Droid-ify, Obtainium
Spotify -> Spotube, RiMusic
-
03-11-24, 19:26 Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10113
Εδώ δεν ξέρουν ή δεν ενδιαφέρονται οι επαγγελματίες του χώρου.
- - - Updated - - -
Αν θυμάμαι καλά είναι επί πληρωμή και με βάση αυτό τα γράψω. Αν κάνω λάθος, jim διόρθωσε με.
Δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω κάποιον που θα επωφεληθεί οικονομικά από τον χρόνο μου (όταν μπορώ να βοηθήσω) γιατί όλο και κάτι μαθαίνουμε, αλλά έχω ένα θέμα όταν είμαστε οι παραλήπτες του οποίου στρες προκαλούν οι πελάτες. Επίσης δεν καταλαβαίνω το τόσο έντονο κράξιμο έναντι συνηθειών που μας χρηματοδοτούν έμμεσα. Εντός και αν έχεις λεφτά, τότε προς τί ο βασανισμός;
Εγώ αυτό έχω καταλάβει ότι γίνεται. Βέβαια αναρωτιέμαι πώς κρατιέται ενάντια στους πελάτες του. Γιατί φταίνε πάντα οι μηχανικοί και όχι οι χρήστες;Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
03-11-24, 19:35 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10114
@Gentoo
Οι περιπτωσεις που ανεφερα παραπανω, με εξαιρεση την 4η, ειναι διαφορες περιπτωσεις, βαλμενες απο τη χειροτερη στην καλυτερη, αναλογα με το iq του χρηστη. Θεωρεις πως αν οποιαδηποτε απο αυτες ηταν κλοπη, πχ στον πρωτο χρηστη που αφησε το google account του παλιου κατοχου, το frp θα δρουσε αποτρεπτικα? Ή στην 3η περιπτωση που ηταν απλα ενα μεγαλο εμποδιο για τον αγοραστη και οχι απλα μια παραβλεψη για τον πωλητη?
Για την τεταρτη περιπτωση βεβαια δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για το frp που πεταχτηκε ακομα και μετα απο αφαιρεση του google account απο τη συσκευη πριν γινει σε αυτη reset. Εκει εινια αναπηρια του λειτουργικου για μενα.
Επισης, δεν ειπες αν το mi lock προσφερει κατι παραπανω απο το frp, μιας και απο αυτο ξεκινησε η συζητησηديميتريس
-
03-11-24, 19:39 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10115
Tα εχουμε ξαναπει και εχει βρεθει η αιτια......
Το προβλημα εγκειται στο ασυλο που μενει ο jim...... εξου και τα περι low iq, k.l.p.
Ειναι καθαρα θεμα περιοχης, του εχω πει να μετακομισει κηφισια ή γλυφαδα που μενουν οι "γατοι", αλλα δε με ακουει!!Άλλα Ντάλλα....
-
03-11-24, 19:41 Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10116
Το mi lock είναι μία υπηρεσία της Xiaomi. Δεν βρίσκω το λόγο που θεωρείς πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει, εφόσον υπάρχει αντίστοιχο της google.
Και samsung watch πχ που έχω, κάνω login και στο samsung account, πέρα απ'αυτό της google. Τι πάει να πει δηλαδή, επειδή μία εταιρεία προσφέρει μία υπηρεσία, δεν χρειάζεται να προσφέρει αντίστοιχη υπηρεσία κάποια άλλη;
Και ξαναλέω. Αν κάποιοι χρήστες είναι αδαείς και δεν ασχολούνται, δεν φταίνε τα εργαλεία.
Είναι πολύ γνωστό πως όταν θέλουμε να μεταπωλήσουμε συσκευή, πρέπει να αποσυνδέσουμε ότι υπηρεσία είναι κουμπωμένη στη συσκευή.
Αν ο χρήστης είναι κάνας μπάρμπας από κάποιο κορφοβούνι και δεν σκαμπάζει, τι να κάνουμε. Την επόμενη φορά, ίσως θα ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Το σκεπτικό σου ποιό είναι; Αφήνουμε τα πάντα χύμα κι ανεξέλεγκτα, για να μην χρειαστεί να λύνουμε θέματα με χρήστες;
Όπως κάνουν τα windows; Όλα ενεργοποιημένα για να μη ψάχνονται οι απλοί χρήστες;Penguin does it better.
Open-source, always.
No telemetry, no data harvesting, no tracking, no ads.
Happy computing with peace of mind.
Open-source alternative software for Android:
Youtube -> NewPipe, Tubular, FreeTube, LibreTube
Google Play Store -> AuroraStore, Droid-ify, Obtainium
Spotify -> Spotube, RiMusic
-
03-11-24, 19:57 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10117
Χαχαχαχα! Τωρα που το λες, δεν ειδα ποτε κανενα χρηστη με windows να παραπονιεται για κατι αντιστοιχο.
Και ναι, θεωρω αχρηστη την οποια επιπλεον υπηρεσια του εκαστοτε κατασκευαστη, μιας και δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο απο το frp της google, το οποιο εινια built in στο ιδιο το λειτουργικο που τρεχει κατω απο το skin του κατασκευαστη και κατα συνεπεια ανεξαρτητο απο τον κατασκευαστη. Εγω συμφωνω με το να υπαρχει το frp, αλλα εγω δεν ειμαι ο απλος χρηστης.ديميتريس
-
03-11-24, 20:00 Απάντηση: Re: Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10118
Πωπω δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές έχω τσακωθεί με business και ux μέχρι που το security έγινε μόδα. Και δυστυχώς έχουν δίκιο όταν συζητάμε πωλήσεις. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η αεροπορική που δουλεύα μέχρι την πανδημία. Τα πάντα πηγάζουν από ότι οποία ζημιά δεν προσμετράται στις πωλήσεις σαν αρνητικό.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για κάποια χαζά λάθη, αλλά υπάρχει θέμα με τα μάτια.
Αν τα djmixes2k και tranceaddict μιλάνε βαθιά στην ψυχή σου, pleaaaaase στείλε μου πμ.
-
03-11-24, 20:33 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10119
Χύμα όλα να μην κουράζεται ο φιλος Jim και στην τελική να χαίρονται και οι κλέφτες κινητών πάλι οπως παλιά
There's no substitute for experience
CorollaClub
-
03-11-24, 21:38 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10120
-
07-11-24, 00:52 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10121
- Περιοχή
- Ankh-Morpork, Discworld
- Downloads
- 1
- Uploads
- 0
- Άρθρα
- 4
- Τύπος
- VDSL2
- Ταχύτητα
- 100/40 Mbps
- ISP
- Deutsche Telekom
- Router
- FRITZ!Box 7560
Προσπαθώ να βρω ποιες εταιρίες κάνουν το multi-window όπως το κάνει η Sony στο παλιό μου Xperia 5.II.
Όποιος θέλει να συνδράμει ως προσέλθει στο thread: https://www.adslgr.com/forum/threads...42#post7654642
-
07-11-24, 13:54 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10122
| "Anyone can build a fast CPU.
| The trick is to build a fast system."
|____________Seymour Cray...
-
07-11-24, 18:46 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10123Ryzen PC:3600x@4.550Ghz, Gigabyte Aorus x570 mobo, MSI 6700xt, G.Skill Trident Z 3733 15-14-14-1T
Oneplus 12 16/512 & 9 Pro 8/128gb: Rooted, OOS Android 14
OnePlus WATCH 2: WEAR OS 4
Blackview Tab 11 Tablet 8/128gb: Android 11
Amazon Firestick: 4k max
-
09-11-24, 08:38 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10124
Γκουχ γκουχ! Επειδη ειναι δουλεια σου το seo οπως λες και κατι παραπανω θα ξερεις για το "τζαμπα" του. Το ειχα ποσταρει αλλου και το πετυχα πριν λιγο, οποτε συγγνωμη για τις 6 μερες που καθυστερησα να το βρω ξανα.
https://www.theverge.com/2024/5/31/2...-chrome-clicks
Σε αλλα νεα τωρα, θαυμαστε στο παρακατω screenshot την αψογη διαχειρηση που κανει το γαματο λειτουργικο στον αποθηκευτικο χωρο και δεν αφηνει τις εφαρμογες να συλλεγουν σαβουρα που δεν εινια cache, αρα δεν μπορει και να σβηστει. 85gb απο αυτα που φαινονται εκει εινια ΜΟΝΟ τα app data της gallery εφαρμογης της xiaomi, που ειναι για να δειχνει μονο 500-700 αρχεια φωτο και βιντεο (σαν συνολο). Οχι τιποτε αλλο, τωρα δεν μπορει να κανιε και ενημερωση στο υπερτελειο hyperos 14 γιατι δεν εχει χωρο!
Η καημενη η κατοχος του εσβησε τα 2-3 παιχνιδια που ειχε για να περναει την ωρα της συν τα facebook, messenger και instagram (το viber ειναι ιερο και δεν παει πουθενα), εσβησε και μερικες φωτο και βιντεο, αλλα δεν καταφερε κατι.
- - - Updated - - -
Να πω και για αυτο για να μην το ξεχασω. Οι password managers δεν γινονται forced σε κανεναν, οπως γινεται το frp, ουτε σπαμμαρετια ο χρηστης καθε τρεις και λιγο να κανιε καποιον, οπως προσταζει η xiaomi για το mi account.Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jim_p : 09-11-24 στις 10:03.
ديميتريس
-
09-11-24, 10:11 Απάντηση: Android και γενική συζήτηση #10125
Εκκαθαριση στην εφαρμογη δε μπορει να κανει?
E5 2697 v2 @ 3.0GHz on P9X79 Deluxe 24GB
Spoiler:
Παρόμοια Θέματα
-
Αεροπορικές εταιρίες, αεροδρόμια και αεροπορικά ταξίδια: γενική συζήτηση
Από lewton στο φόρουμ Πολιτική, Κοινωνικά Θέματα, Επιστήμες και AθλητισμόςΜηνύματα: 10529Τελευταίο Μήνυμα: 08-11-24, 12:38 -
Το WhatsApp "εγκαταλείπει" το BlackBerry, τα S40 και S60, καθώς και τις παλιές εκδόσεις Android και Windows Phone
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 16Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-16, 13:58 -
Bash on Ubuntu on Windows - γενική συζήτηση
Από tsigarid στο φόρουμ WindowsΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 14-08-16, 11:28 -
Πάνω από 1 δις οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του Chrome για Android και iOS
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 11Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-16, 22:05 -
Γενική συζήτηση, συγχρονισμός, χρησιδάνειο εξοπλισμού
Από fits79 στο φόρουμ VDSLΜηνύματα: 71Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-16, 00:55
Bookmarks