Έγινε υποχρεωτικά ο λογαριασμός σε κινητά της Cosmote e-bill;
Ρωτώ το παραπάνω γιατί πριν μερικές ημέρες με πληροφόρησαν, ευγενικά μεν αλλά με αυστηρότητα στο κινητό από την Cosmote, ότι υποχρεωτικά καταργείται ο έντυπος λογαριασμός και θα μου στέλνεται με sms στο κινητό, αν δεν έχω smartphone αλλά έχω Internet, να μπω στο site της Cosmote και αφού γραφώ στο My Cosmote, να ζητήσω να μου έρχεται με email. Αν δεν έχω ούτε Internet, να πηγαίνω σε κατάστημα Γερμανός ή Cosmote και να ζητώ να μου τον εκτυπώνουν.
Πράγματι αυτό ισχύει ή ψάχνουν ευκολόπιστους;
Εμφάνιση 1-15 από 15
Θέμα: e-bill από Cosmote
-
06-12-16, 23:51 e-bill από Cosmote #1
-
07-12-16, 20:13 Απάντηση: e-bill από Cosmote #2
Δεν είναι υποχρεωτικό άλλα επιμένουν να το βάλεις.
-
07-12-16, 22:48 Re: e-bill από Cosmote #3
Όχι δεν ισχύει (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) αλλά σε πρήζουν (από evalue) γιατί τους έχουν βάλει στοχοθεσία.
-
08-12-16, 00:02 Απάντηση: e-bill από Cosmote #4
Εγώ τους πίστεψα και το έκανα αμέσως. Μετά σκέφτηκα ότι κάτι δεν κολλά, στην τηλεφωνική ενημέρωση και για αυτό ρώτησα. Σκέπτομαι όμως πόσο διαφορετική είναι η Cyta στο συγκεκριμένο θέμα, δείχνοντας σεβασμό στον καταναλωτή.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.
-
08-12-16, 00:11 Απάντηση: e-bill από Cosmote #5
απο την πλευρα μου ειχα ενεργοποιηση το ebill στο σταθερο cosmote, μετα το μετανιωσα και το απενεργοποιησα και την επομενη μερα με πηρανε τηλεφωνο να μου ζητησουν ευγενικα τον λογο, τους εξηγησα και ολα οκ
-
12-03-17, 16:45 ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ COSMOTE ΚΙΝΗΤΗ #6
ελπιζω να ανοιγω το θεμα στο σωστο σημειο
τον τελευταιο μηνα εχω ζητηση δυο φορες να ακυρωθει ο ηλεκτρονικος λογαριασμος του κινητου
καθε φορα που καποιος μπαινει στην ιστοσελιδα της cosmote και συνδεεται με ονομα χρηστη και κωδικο
οπως μου ειπαν ενεργοποιειται αυτοματα η υπηρεσια. η ακομα και με την χρηση του mycosmote απο το κινητο
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: με βαση τα λεγομενα της κοπελιας απο την εξυπηρετηση πελατων
σε κανα διμηνο περιπου θα ενεργοποιηθεί ο ηλεκτρονικος λογαριασμος υποχρεωτικα και θα καταργηθει το εντυπο
για ολους ψαχνοντας ομως πλήροφοριες δεν βρηκα κατι σχετικο πουθενα
γνωριζει καποιος τιποτα;
-
12-03-17, 17:15 Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ COSMOTE ΚΙΝΗΤΗ #7
Ούτ' εγώ βρήκα κάτι σχετικό στις ανακοινώσεις της cosmote.
Μην ενεργοποιήσεις με τίποτα, τον ηλεκτρονικό λογαριασμό.
Δές εδώ.
-
12-03-17, 17:18 my cosmote app e-λογαριασμός #8
Μια φίλη έκανε καρτοσυμβόλαιο cosmote και της κατέβασα την εφαρμογή my cosmote app απο το play store για να βλέπει την χρήση και τα διάφορα άλλα. Ειδα ότι με την εγκατάσταση/άνοιγμα της εφαρμογής ενεργοποιήθηκε ο e-λογαριασμός,της το πα, οτι δεν θα ερχεται ο λογαριαμός, αλλά θα μπαίνει, εδω και θα τον βλέπει/κατεβάζει. Μου είπε δεν θέλω και να το απενεργοποιήσω. Έλεγε κάπου ότι γίνεται στο προγράμματα και υπηρεσίες αλλά δεν το βρήκα. Πως απερνεργοποιείται αυτή η βλακεία και σου ενεργοποιούν με το ζόρι;
ΥΓ. Δεν έχει γίνει εγγραφή στο my cosmote απλά εγκατέστησα την εφαρμογή.
-
12-03-17, 17:51 Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ COSMOTE ΚΙΝΗΤΗ #9
-
12-03-17, 17:57 Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ COSMOTE ΚΙΝΗΤΗ #10
-
12-03-17, 18:24 Απάντηση: e-bill από Cosmote #11
προς το παρον απαιτησα να το καταργησουν οπωσδηποτε και απλα δεν ξαναμπαινω στη σελιδα τους να κανω login για κανενα λογο και απεγκατεστησα απο το κινητο το app τους
-
12-03-17, 18:48 Απάντηση: e-bill από Cosmote #12
-
12-03-17, 18:50 Απάντηση: my cosmote app e-λογαριασμός #13
-
12-03-17, 18:51 Απάντηση: e-bill από Cosmote #14
το εκανα γιατι κατα δηλωση της κοπελιας που μιλαγα εκτος απο καθε φορα που μπαινεις στη σελιδα τους ή στο APP
και καθε φορα φορα που αυτο (app) κανει αναβαθμιση στο κινητο σου ενεργοποιειται ξανα το e bill αυτοματα
-
12-03-17, 19:31 Απάντηση: e-bill από Cosmote #15
Επιτέλους ξέμπλεξα από λογαριασμούς. Το έκανα καρτοκινητό.
Παρόμοια Θέματα
-
port 25 cosmote
Από puntomania στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 5Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-16, 14:04 -
ADSL->VDSL δωρεαν απο COSMOTE στην γλυφαδα/ελληνικο?
Από sepultribe στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 4Τελευταίο Μήνυμα: 19-10-16, 00:41 -
Cosmote: αυξήσεις τιμών στις υπηρεσίες καρτοκινητής από 11/7
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 53Τελευταίο Μήνυμα: 28-06-16, 20:24 -
Εμπειριες αλλαγης απο cosmote σε αλλη εταιρεια
Από ambageo στο φόρουμ Σταθερή & Κινητή ΤηλεφωνίαΜηνύματα: 3Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-16, 17:10 -
Δώρα επικοινωνίας από την Cosmote
Από nnn στο φόρουμ ΕιδήσειςΜηνύματα: 28Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-16, 02:31
Bookmarks