Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση 1-15 από 16
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Θελω να ανοιξω μια δουλεια στο ονομα της γυναικας μου.
    Δεν ξερω ακριβως τι.
    Θελω να βρω κατι που να μπω σιγουρα σε επιδοτουμενο προγραμμα για να γλυτωσω ενα μεγαλο μερος των εξοδων που θα κανω.
    Τι ειδους επιχειρηση (μαγαζι) να ανοιξω που να παρω ομως σιγουρα επιδοτηση.
    Καποιος μου ειπε οτι οι επιχειρησεις στο ονομα γυναικων περνουν καλυτερα επιδοτηση.
    Ξερει κανεις κατι?

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΑΛΑΤΑΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 56(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Πάντα έλεγα ότι κάπως αλλιώς πρέπει να γίνονται τα επιτυχημένα business plans και οι μελέτες σκοπιμότητας και ότι στα πανεπιστήμια δεν τα διδάσκουν σωστά τα πράγματα...

Δεν είναι προσωπικό το σχόλιο προς το φίλο. Καλά κάνει στο κάτω - κάτω!

Απλά μία ένδειξη στο πώς έχουν καταντήσει την οικονομία μας αυτοί που μας κυβερνάνε τις τελευταίες δεκαετίες με τη δημιουργία τέτοιου τύπου "βιώσιμων επιχειρήσεων"...

Το avatar του μέλους Gordito
    Gordito Guest
    nmakry τι μας λες ρε φιλε?
    Αυτα ειναι τα λεφτα που σε τρωνε? Μηπως θα κλεψει ο φιλος?
    Οι επιδοτησεις με τα δικα σου λεφτα γινονται?

Περιοχή
    Θάσος
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    Ο.Τ.Ε. - ΘΑΣΟΥ
    Router
    BaudTec wireless
    SNR / Attn
    11,7(dB) / 27(dB)
    Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για μια επιδότηση. Παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες και κάθε πρόγραμμα έχει τους δικούς του όρους, απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

Επίσης, όπου και να καταλήξεις, βάλτα καλά κάτω και υπολόγισέ τα, ανάλογα με τα δεδομένα που θα σου δώσει ο μελετητής.

Κι εμείς είμασταν έτοιμοι να μπούμε σε πρόγραμμα για νέα επιχείρηση, αλλά όταν σου βάζουν ελάχιστα μπετά 110 κυβικά ενώ εσύ ξέρεις ότι θα χρειαστείς 50 (παράδειγμα αυτό), όση υπερτιμολόγηση και να βάλεις ίσως τελικά να μη συμφέρει. Εμείς το παρατήσαμε πάντως.

Έχουμε βέβαια και κακή εμπειρία από μελετητή που στο παρελθόν μας είχε σίγουρους για ένταξη σε πρόγραμμα και τελικά όχι μόνο δεν περάσαμε (τσααααααμπα το τρέξιμο και η ταλαιπωρία), αλλά αποκαλύφθηκαν και οι χοντροπατάτες που είχε κάνει ο συγκεκριμένος. Και τώρα λογικό είναι να φυσάμε και το γιαούρτι όταν πρόκειται για προγράμματα και μελετητές . . .

Downloads
    24
    Uploads
    2
    Τύπος
    ADSL
    Ταχύτητα
    102400/10240
    ISP
    Wind
    DSLAM
    Forthnet - ΚΝΩΣΣΟΣ
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμ με ποιανου νομιζεις οτι γινονται????
    Με τα δικα μου τα δικα σου και όλων.
    Τωρα μαλλιστα που πλουτίσαμε κατα 25% οι εισφορές της χώρας στα κοινοτικά ταμεία θα αυξηθούν ανάλογα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aria Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για μια επιδότηση. Παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες και κάθε πρόγραμμα έχει τους δικούς του όρους, απαιτήσεις και υποχρεώσεις.
    μωρέ αν δεν εχεις μπάρμπα απο την Τορώνη ή κανενα κουμπάρο
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iannis : 11-05-07 στις 16:11.

Περιοχή
    Πεύκη
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Τύπος
    PSTN
    Ταχύτητα
    24576/512
    ISP
    OTEnet
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
    Router
    Linksys WAG300N
    Ρε παίδες επιτρέψτε μου

Ο φίλος θέλει ν' ανοίξει μια δουλειά στ όνομα της γυναίκας του. Γιατί όχι στό δικό του ας το διευκρινίσει, αν θέλει.

Η δουλειά ας είναι όποια νάναι, άρκεί να πάρει την επιδότηση. Σε έξη μήνες από την έναρξη, κατά την γνώμη μου, η δουλειά έκλεισε. Απλά λόγω ανυπαρξίας κάποιας στοιχειώδους μελέτης σκοπιμότητας.

Τι να πω, αγαπητοί φίλοι, είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζει ο επίδοξος επιχειρηματίας ;

Υ.Γ. Τις όποιες υποχρεώσεις σε ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, ΦΠΑ, ΦΜΥ, ΦΕ, που θα προκύψουν από την συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν καλύπτει η επιδότηση. Θέλω να πω ότι, όταν κλείσει η επιχείριση, η σύζυγος πρέπει να τις εκπληρώσει έτσι κι αλλιώς.

Μήπως και η σύζυγος καταλήξει, σε ταμειακή αδυναμία, κατά Κορυδαλλό μεριά ;.
    ...κι όταν όλα αποτύχουν, ρίξε μια ματιά στο manual !

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    4096/512
    ISP
    Cyta Hellas
    DSLAM
    Cyta Hellas - ΓΑΛΑΤΑΣ
    Router
    Pirelli
    SNR / Attn
    5,5(dB) / 56(dB)
    Path Level
    Interleaved
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν θες να παραδεκτώ ότι από το γεγονός ότι α) δε θα κλέψει και β) ότι δεν είναι δικα μου τα λεφτά (που κατά την ευρεία έννοια είναι και δικά μου και δικά σου, αλλά ας το παρακάμψουμε για την οικονομία της συζήτησης) αυτός είναι και επαρκής λόγος για τη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης, λυπάμαι δεν θα το κάνω...

Ας υπήρχε ένα όραμα, ένα αντικείμενο, κάτι που να το πιστεύει ο επίδοξος επιχειρηματίας, κάτι που έχει ψάξει ότι το θέλει η αγορά (μελέτη σκοπιμότητας), κάτι που να του δείχνει ότι αυτό που πάει να κάνει έχει μέλλον (business plan), και ναι, να του πούμε πώς να επιδοτηθεί και να μπούμε και μέτοχοι αν μας θέλει, διακινδυνεύοντας και τα δικά μας χρήματα!

Αλλά η λογική "Μαγαζί ό,τι νά'ναι αρκεί να έχει καλή επιδότηση", δεν μπορεί κατά την ταπεινή μου άποψη να αποτελεί όραμα για την οικονομική δραστηριότητα σε μία χώρα όχι μόνο ανεπτυγμένη, αλλά και άκρως υποανάπτυκτη κι εάν ήταν.

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Εγω φιλοι εχω επιχειρηση στο ονομα μου.
    Θελω κατι για την γυναικα μου.
    Κακο ειναι?
    Λεω στο ονομα της γυναικας μου γιατι ακουσα οτι η γυναικεια επιχειρηματηκοτητα παιρνει καλυτερες επιδοτησεις.
    Απο θεμα ΤΕΒΕ δεν θα εχω προβλημα. Θα βαλω εδρα της επιχειρησης περιοχη που απαλλασετε απο ασφαλεια. Ενοικιο δεν θα εχω γιατι εχω ιδιοκτητο κτιριο. Τα εξοδα λοιπον δεν ειναι τοσα πολλα.
    Θελω κατι ομως που να εχει πολλες πιθανοτητες να επιδοτηθει.
    Ξερετε καποιο καλο γραφειο που να ασχολειται με επιδοτησεις?
    Μου στελνει συνεχεια ενημερωτικα ενα γραφειο "ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ".
    Ειναι καλο? Να το εμπιστευτω?

Περιοχή
    EU
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    Τύπος
    Other / Άλλο
    Ταχύτητα
    1 κόμμα κάτι
    Αφου δεν εχεις εξοδα, τι την θελεις την επιδοτηση;

Downloads
    7
    Uploads
    0
    Εξαδα θα εχω στην αρχη...
    Εξοπλισμος - γραφεια - κομπιουτερ - μηχανηματα αναλογα με την επιχειρηση.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Υπαρχουν πολλες κατηγοριες επιδοτουμενων επιχειρησεων
    και βασικος γνωμονας ειναι η απασχοληση νεων και γυναικων(οαεδ)
    ακολουθει η αναπτυξη νεας τεχνολογιας κλπ (υπ.αν).
    Ομως τα βασικοτερα σε μια νεα ατομικη δουλεία ειναι η γνωση σχετικα με το αντικειμενο,
    η πραγματικη ορεξη για εργασια και φυσικα ο χωρος εγκαταστασης...
    Επισης επιδοτουνται επιχειρησεις σε ακριτικες περιοχες με κινητρο την αναζωπυρωση της τοπικης οικονομιας.
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 12-05-07 στις 10:46.
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    ~11500/1024
    ISP
    Net One
    DSLAM
    Net One - ΚΑΛΑΜΑΚΙ
    Router
    Thomson SpeedTouch 780WL
    SNR / Attn
    8(dB) / 33.5(dB)
    ... τελικά στη χώρα μας, η ντροπή δεν περισσεύει φαίνεται ...

Θυμήθηκα την ιστορία ενός άστεγου, που του πρότειναν να του βρουν δουλειά για να σταματήσει να γυρίζει στους δρόμους, και αρνήθηκε, γιατί κέρδιζε περισσότερα έτσι ... (αληθινή ιστορία)

Την ιδέα σου την είχαν και άλλοι τελευταία: έφτιαξαν site με "επιδότηση" από εδώ... τζάμπα πράγμα!

Downloads
    34
    Uploads
    0
    Ταχύτητα
    24576/1024
    ISP
    Forthnet
    Χμμ μου καιει τον πισινο τον τελευταιο καιρο η φαση της επιδοτησης/στοχος επιχειρησης. Τα κονδυλια φιλοι μου λοιπον ειναι αυτα που εξαφανιζει το κρατος ως δια μαγειας(μισα αυτοι - μισα ο επιτηδευματιας). Ετσι λοιπον ειναι καποιοι οργανισμοι που επιδοτουν την επιχειρηση αναλογα με την προσφορα στον πολιτισμο και οχι μονο, αλλα και αναλογα με τις προοπτικες αυτης καλυπτωντας μεχρι κι ενα 60 - 70% των αρχικων εξοδων. Γι αυτο ομως το θεμα πρεπει να ενταχτεις σε καποιο προγραμμα. Σε αυτο το σημειο περναμε στο consulting της φασης, οπου εκει μεσω συμβουλευτικης (οπως η Ατλαντις που προανεφερες) ναι μεν θα σε βοηθησει να παρεις τα χρηματα αλλα και θα σου πιει το αιμα με τη σειρα της. (5 χιλιαρικακια ταριφα αν θυμαμαι καλα? )
    Τελοσπαντων ομως για να γινουν ολα αυτα σιγουρα θα πρεπει να βρεις κατι για το οποιο δεν θα τρεξεις και πολυ για να παρεις τα χρηματα. Πχ αν πεις καφετερια θα σου πουν οκ φιλος θα σε βαλω μαζι με τους αλλους 2000 που θελουν κι αυτοι. Λιγες πιθανοτητες να σε υποστηριξει αμεσως καποιο προγραμμα. Απο την αλλη κοιτας τι λειπει απο τα δρωμενα της πολης που ζεις. Πχ αν καποιος θελησει να ανοιξει ενα συναυλιακο χωρο που χωλαινει στην Αθηνα αυτο, τοτε σιγουρα μεσω Γ' κοινοτικου πλαισιου υποστηριξης θα παρεις σχεδον αμεσως το οκ μεσω Συμβουλευτικης φυσικα ολα αυτα, ως προσφορα στον πολιτισμο και δημιουργια εδαφους για περισσοτερα events και διαφημιση και καλα της Ελλαδας παγκοσμιως. Ετσι λοιπον πληρωωωωνει η Ε.Ε
    Απο την αλλη υπαρχουν καποια σκουπιδια που κανουν αρπαχτες με κωλοδουλειες ισα να φανε τη χρηματοδοτηση. Επιχειρηση αξιας 10000e χρηματοδοτειται μεσω συμβουλετικης με 60000e. Αν λοιπον η επιχειρηση εχει και δειχνει οτι εχει τα φοντα να κανει πραγματικα κατι δημιουργικο, τοτε σιγουρα εισαι απο τα must για να τσιμπισεις τα φραγκακια σου και να ξεκινησεις. Τουλαχιστον σ'αυτο πιστευω θα εχουν καλο κριτηριο συμφωνα με τα οσα εχω ακουσει. Απο την αλλη, οταν ξεκινησω κι εγω αυτο που θελω και ξεκινησουν και τα προβληματα τοτε εδω ειμαστε για να ξαναμιλησουμε.

Περιοχή
    αρβανιτοχωριον
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Τύπος
    ADSL2+
    ISP
    cosmote
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΜΑΡΟΥΣΙ
    Router
    speedport entry 2i
    Η επιδοτηση δεν ειναι απαραιτητα προαγγελος αρπαχτης απο κακο επιχειρηματια.
    Πολλοι δημιουργησαν πραγματικα απ το μηδεν καταπληκτικες δουλειες
    ή βοηθηθηκαν στην αναπτυξη της δικης τους
    απασχολωντας ανθρωπους που ειχαν αναγκη εργασιας!
    Το αστειο ειναι που επιδοτουνται στα πολιτιστικα τα κομμωτηρια και οχι βιβλιοπωλεια
    Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manoulamou : 12-05-07 στις 11:05.
    Τα πέντε "Α" του Μανόλη Γλέζου:
    Αγανάκτηση
    , Αμφισβήτηση, Αυτογνωσία, Αλληλεγγύη, Αντίσταση.

Μένανδρος:
    Όσοι δεν έχουν
    δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους, με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα.

Περιοχή
    Αθήνα - Κ. Πατήσια
    Downloads
    33
    Uploads
    2
    Άρθρα
    4
    Ταχύτητα
    20480/1023
    ISP
    Conn-x OTE
    DSLAM
    ΟΤΕ - ΔΑΓΚΛΗΣ
    Router
    thomson speedtouch 585 v6
    Χμμμ, όλα για την γυναίκα μανούλα μου! Καλό θα είναι πάντως να το ψάξει λίγο ο φίλος, σύμφωνα με αυτά που λέει η @aria.

Από προσωπική γνώση λόγω δουλειάς :

Υπάρχει πρόγραμμα επιδότησης από τον ΟΑΕΔ για τους οδοντιάτρους: Πολύ ευνοϊκότερο ως προς την έγκριση για γυναίκες και περιφέρεια. Όμως για να την πάρεις, πρέπει να έχεις έτοιμο το οδοντιατρείο και πλήρως λειτουργικό.

Εννοώ πως καλή η επιδότηση, αλλά οι όροι είναι αυτοί που χρειάζονται ψάξιμο.

Όσο για το ΤΕΒΕ, είναι υποχρεωτικό και προϋπόθεση η εγγραφή της συζύγου (το αντίστοιχο ασφαλιστικό ταμείο σε κάθε περίπτωση).

Το ύψος της επιδότησης είναι πάντως σχετικά μικρό σε σχέση με τα συνολικά έξοδα.
    (Π.χ. για τους οδοντίατρους, που γνωρίζω είναι 12.000 ευρώ τη στιγμή που ένα οδοντιατρείο κοστίζει πάνω από 40.000). Δεν είναι ασήμαντο αλλά είναι μικρό.

Σελ. 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Θελω να ανοιξω αρχειο .cab
    Από AtlantiS στο φόρουμ Software γενικά
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-04-08, 14:14
  2. Σταθεροποιητης τασης. Κανει την δουλεια που θελω?
    Από nickolas2005 στο φόρουμ Κουτιά, τροφοδοτικά και ψύξη
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-07, 01:40
  3. Μηνύματα: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-06, 22:10
  4. Ποιο router ειναι το καλυτερο για την δουλεια που το θελω?
    Από ale3is στο φόρουμ ADSL, VDSL, FTTH & Broadband Hardware, routers, modems, κλπ
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-10-05, 16:43
  5. Θέλω να ανοίξω τα ports στο router μου.
    Από Locutus στο φόρουμ ADSL
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-04, 19:50

Bookmarks

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δεν μπορείτε να αναρτήσετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • Τα BB code είναι σε λειτουργία
  • Τα Smilies είναι σε λειτουργία