Απο οτι κατάλαβα εγώ έχουν κλείσει πολλά μικρά καταστηματα ΕΛΤΑ courier. Τουλαχιστον σε μας έχουν κλείσει της Νίκαιας και μας εξυπηρετεί πλεον ο Πειραιάς, όπως και τη μισή Αττική (την αλλη μισή έχει το Καλαμάκι όπως λέει ο φίλος παραπάνω). Τηλέφωνα δεν απαντάει ουτε ο Πειραιάς, αν και όταν πήγα να παραλαβω Μεγάλη Δεύτερα είχε δυο κοπέλες για εξυπηρετηση, χωρια ο κόσμος μέσα στα δέματα.
Το κακό είναι οτι τόσο την ταχυδρομικη όσο και τα ΕΛΤΑ courier τους χρησιμοποιουν πολλές εταιρείες καικλεινοιυν και ντεμεκ τριωρα ραντεβού.
Εμφάνιση 46-60 από 1111
-
14-04-17, 17:10 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #46hnesne
-
14-04-17, 17:36 Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταχυδρομικές υπηρεσίες #47
Ούτε μήνας δεν έχει περάσει..
Πάρε τα πόδια σου και πήγαινε νωρίς το πρωί, μόλις ανοίξουν, πριν φύγει ο courier και αρχίσετε το κυνηγητό
Στο χαρτάκι που αφήνουν έχει τσεκαρισμένο το "πρώτη ειδοποίηση" και δίπλα δεύτερη ειδοποίηση.
Πότε θα είναι η δεύτερη ειδοποίηση, οεο ?
Τηλέφωνα δεν σηκώνουνε ( εσύ είσαι τυχερός), όταν πήγα ήτανε 2 τύπισσες, πήρα το δέμα, νωρίς όπως σου είπα.
Φεύγοντας προς παραλιακή έχει Σκλαβενίτη, τέτοια ώρα δεν έχει κόσμο, ωραιότατο παρφέ κρέμα και κακάο
- - - Updated - - -
Και όμως, Κέντρο Διανομής Δάφνης το σηκώσανε με μικρή προσπάθεια.
Ηταν ένα δέμα για Παλιό Φάληρο και πήγε Δάφνη
Φοβήθηκα μην γυρίσει Κίνα
Η τύπισα μου είπε ότι το δέμα πήγε μιά βόλτα, η διεύθυνση φαινόταν καθαρά.
Τί κάνω έτσι, είμαι λίγο υπερβολικός..
Ο άλλος περίμενε δέμα από Κίνα στην Αυστρία, το δέμα πήγε πρώτα Αυστραλία" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
09-05-17, 10:15 Απάντηση: Ταχυδρομικές υπηρεσίες #48
ειναι λιγο απαραδεκτοι απ τα elta courier ή μου φαινεται;
2η φορα ταλαιπωρια χωρις λογο...
την 1η φορα επρεπε να στειλω κατι χαρτια στην δεη,
ειχα αδεια και ημουνα σπιτι, δεν ηρθε κανεις απολυτως (δεν χτυπησε κανενα κουδουνι) και
σκαει και μηνυμα στο κινητο οτι ηρθαν και δεν μας βρηκαν!
ηταν υποχρεωμενοι ομως να περασουν κανα δυο φορες ακομα,
σιγα μην περασαν, αναγκαστηκαμε να παμε εκει να παμε τα χαρτια εμεις!
την 2η φορα τωρα,
ψαχνω μια παραγγελια και βλεπω οτι εχει φτασει σ αυτους,
τους παιρνω τηλεφωνο, ηρθαμε λεει και δεν σας βρηκαμε και
αφησαμε ειδοποιητηριο, για αλλη μια φορα @@,
ουτε ηρθαν, ουτε ειδοποιητηριο, ουτε sms αυτη την φορα!
αν δεν ειχε tracking number το item σιγα μην το παραλαμβανα!
μηπως να τους καταγγειλω στο ινστιτουτο καταναλωτη;
οι τυποι εκτος απο αχρηστοι ειναι και επικινδυνοι!
αν δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους,
ας την δωσουν να την κανει καποιος αλλος!
τωρα ειδα και reviews για elta courier, 1,5/5 με 53 αξιολογησεις στο google, καταλαβα....
τους ξαναπηρα και τους λεω κι αν δεν ειχα tracking number πως θα μαθαινα;
και μου λενε επικοινωνηστε με τον πωλητη να σας δωσει,
εντωμεταξυ εχω και κατι tracking number χωρις γραμματα, αντε να βγαλεις ακρη..Τελευταία επεξεργασία από το μέλος patrickdrd : 09-05-17 στις 12:15.
-
09-05-17, 22:22 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #49
Ελληνικό Δημόσιο.
-
14-05-17, 23:28 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #50
Μην επαναλαμβάνεις το ίδιο ανόητο ποστ. Δεν είναι δημόσια τα κούριερ των ελτά, και τα ίδια τα ελτά έχουν πολύ περιορισμένη συμμετοχή του δημοσίου.
Όσον αφορά την εμπειρία με κούριερ, ένα υπάρχει στην Ελλάδα για πόλη - πόλη και λέγεται ACS. Tα υπόλοιπα είναι καφενεία.
Η Γενική Ταχυδρομική έχει αξιοπρεπή δράση στην απομακρυσμένη επαρχία, επειδή δεν υπάρχουν δικαιολογίες δε σε βρήκα - δεν ήρθα κλπ. Πάει 4 φορές την εβδομάδα στην κωμόπολη καταγωγής μου στη Λέσβο - 2 στο (πολύ) ορεινό χωριό μου στην Κρήτη. Δεν υπάρχουν διευθύνσεις, οπότε γίνεται κλήση αναγκαστικά από τον κούριερ.
Αν και κατ' εμέ η καλύτερη ταχυδρομική υπηρεσία στην Ελλάδα είναι το Δέμα των ΕΛΤΑ. Αυτομάτως συστημένο, 1.50 για κατάστημα, 2.60 για σπίτι (τίποτα) και ποτέ δεν έχει πάρει πάνω από 3 εργάσιμες για οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας. Τα περισσότερα δε που λέγονται για κακομεταχείριση, είναι ανοησίες. Έχω στείλει μέχρι και κούτα με λάπτοπ, η οποία έφτασε -με δική μου επιγραφή ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ- εντός 3 ημερών (!!!) στο προαναφερθέν δυσπρόσιτο νησιωτικό ορεινό χωριό, δίχως καν αμυχές στο χαρτόνι. (!!!)Ρώτησα τη 'μυγδαλιά: "Αδερφή , τι είναι θεός;"
Και η 'μυγδαλιά , άνθισε.
-Νίκος Καζαντζάκης
-
14-05-17, 23:37 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #51
-
15-05-17, 00:26 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #52
Ακριβώς αυτά.
- - - Updated - - -
Βέβαια συμφωνώ ότι τα ελτα είναι τα καλύτερα σε σχεση με τα άλλα!
-
15-05-17, 02:29 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #53
Απ' την δική μου εμπειρία:
- από πόλη σε πόλη ACS.
- σε απομακρυσμένα σημεία της επικράτειας συστημένο των ΕΛΤΑ και Γενική Ταχυδρομική.
Η ACS είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στην επαρχία, γνωρίζω περίπτωση σε νησί όπου πάνε μόλις μια φορά την εβδομάδα σε λιμάνι από όπου αναχωρεί πλοιάριο που εξυπηρετεί μικρά νησάκια, και αν έχει καιρό και χαθεί η αναχώρηση του πλοίου, χάσατε, περιμένετε άλλες 7 μέρες (σύνολο 14).
Το εν λόγω λιμάνι απέχει απ΄τα γραφεία της εταιρίας μόλις 7 χλμ. αλλά απλά στα παπάκια τους....
-
15-05-17, 02:36 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #54
-
15-05-17, 09:13 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #55
Συγνώμη αλλά δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά μερικοί τρελοί να ισχυρίζονται πως έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα πακέτα τους, ούτε τα καθιστά "ανοησίες" το γεγονός πως σε εσένα προσωπικά δεν έγινε η στραβή . Υπάρχουν και άλλοι που έχουν βγάλει το περιεχόμενο κομματάκια, σε σημείο να απορείς πως τα κατάφεραν. Φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τα ΕΛΤΑ, ούτε οι άλλοι είναι διαφορετικοί. Μάλιστα η δική μου εμπειρία με ΕΛΤΑ είναι καλύτερη από μερικών courier.
-
15-05-17, 11:24 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #56
-
15-05-17, 11:43 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #57
Τουλάχιστον, αντιηλιακό έβαλες ?
(ετσι για να υπ'αρχει κάποιο αποτέλεσμα)
ΥΓ
Αν το κατάστημα είναι κοντά, ζητάω παράδοση στο κατάστημα. Ετσι διαλέγω εγώ την ώρα που θα το παραλάβω, να μην με κλείνει ο κάθε courier σπίτι, με πρώτη και καλύτερη την speedex που στέλνει sms "παράδοση 9:00 - 17:00"Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimitri_ns : 15-05-17 στις 11:48.
" Ούτε λαχανικά δεν θα φόρτωνα. "
----
No fm radio ?
No headphone jack ?
Sorry no phone.
-
15-05-17, 11:59 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #58
Το υποκαταστημα ειναι σχετικα κοντα, κανα 5αρι χλμ. Αλλα δεν ειχα επιλογη να ζητησω παραλάβη απο το καταστημα.... Συνηθως αυτο κανω ειδικα με τη γενικη.
Δε με εκλεισε μεσα, απλα ετυχε σημερα να μη παω για δουλεια οποτε την εχω αραξει μπαλκονατο - λαπτοπατο
ΥΓ. εχω τεντες
-
15-05-17, 12:02 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #59
το (σωστο) ερωτημα ειναι σε ποιον οροφο μενεις νομιζω
-
15-05-17, 12:06 Απάντηση: Εταιρίες courier - αξιολόγηση #60
Παρόμοια Θέματα
-
αξιολόγηση σάιτ.
Από Theodore41 στο φόρουμ P2PΜηνύματα: 0Τελευταίο Μήνυμα: 05-11-16, 00:10 -
Αξιολόγηση φορητού
Από 29gk στο φόρουμ Laptop, tablet και mobile computingΜηνύματα: 17Τελευταίο Μήνυμα: 29-07-16, 17:38 -
Νέα σύνδεση Cosmote, αξιολόγηση γραμμής.
Από i2d_group στο φόρουμ COSMΟΤΕ ADSLΜηνύματα: 8Τελευταίο Μήνυμα: 14-04-16, 00:03 -
Αξιολόγηση της γραμμής
Από lefos9 στο φόρουμ ADSLΜηνύματα: 2Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-16, 00:29 -
Αξιολόγηση σύνθεσης.
Από elvenpath στο φόρουμ Συνθέσεις Η/Υ και αναβαθμίσειςΜηνύματα: 6Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-16, 11:48
Bookmarks